Gaziler Günü kutlandı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gaziler Günü nedeniyle Ayvalık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Belediye Başkanı Ergin, “Bugün bu güzel vatanda özgürce yaşıyorsak, bunu tereddütsüz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tabiî ki şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz.

Gaziler Günü kutlandı
19 Eylül 2024 - 15:54
Vatan savunması için canlarını feda etmekten tereddüt etmeyen kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, Gaziler Günü kutlu olsun” dedi.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal rütbesi ve Gazi ünvanının verilmesinin yıl dönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla  Ayvalık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin Aydın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, siyasi parti, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar ile gazi ve şehitlerinin yakınları katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum